Ana içeriğe atla

Edens Zero Anime 3 Oyuncu Daha Gösteriyor

 

Edens Zero Anime 3 Oyuncu Daha Gösteriyor, Önemli Görsel

Yayınlanan tarafından

Televizyon için resmi web sitesi anime ait Hiro Mashima 'ın Edens Sıfır manga üç tane daha dökme üyeleri ve Cuma günü önemli bir görsel ortaya çıkardı.

Yeni oyuncular şunları içerir:

Hiromichi Tezuka , Weisz Steiner olarak

Shiori Izawa , EM Pino olarak

Shiki Aoki , Homura Kōgetsu olarak 

Oyuncular ayrıca şunları içerir :

Takuma Terashima Shiki Granbell olarak

Mikako Komatsu Rebecca Bluegarden olarak

Rie Kugimiya Mutlu olarak

Anime olacak galası üzerine NTV (etkin 12:55 am Nisan 11) 24:55 Cumartesi, 10 Nisan'da ve diğer kanallardan.

Shinji Ishihara ( Fairy Tail , Log Horizon ), JC Staff'da animenin baş yönetmenive Yūshi Suzuki ( Fairy Tail 3. sezonunbölüm yönetmeni)animeyi yönetiyor. Mitsutaka Hirota ( Zoids Wild , Rent-A-Girlfriend ) dizi senaryolarını yönetiyor ve yazıyor ve Yurika Sako ( Yemek Savaşlarıiçin anahtar animasyon ! The Third Plate ) animasyon için karakterleri tasarlıyor.

Personel ayrıca şunları içerir :

Manga ayrıca konsollar için bir 3D aksiyon RPG'sine ve mobil cihazlar için yukarıdan aşağıya bir RPG'ye ilhamveriyor. Konami oyunları geliştiriyor.

Kodansha Comics , mangayı hem dijital hem de basılı olarak İngilizceolarak yayınlamaktadırHikayeyi anlatıyor:

Shiki, terk edilmiş bir eğlence parkı olan Granbell Kingdom'da tüm hayatını makineler arasında geçirmiştir. Ancak bir gün Rebecca ve arkadaşı Happy, parkın ön kapılarında belirir. Bu yeni gelenler bunun Granbell'in yüz yıl içinde kurduğu ilk insan teması olduğunu bilmiyorlar! Shiki yeni arkadaşlar edinme yolunda tökezlerken, eski komşuları bir robo-isyan fırsatına karışır ... Ve eski vatanı çok tehlikeli hale geldiğinde, Shiki uzay gemilerinde Rebecca ve Happy'e katılmalı ve sınırsız kozmosa kaçmalıdır.

Mashima ( Fairy Tail , Rave Usta ) başlattı içinde manga Haftalık Shonen Magazine Haziran 2018 yılında Kodansha Ocak 15. Kuzey Amerika yayıncı üzerinde manganın 13. derlenmiş kitap hacmini yayınlanan Kodansha Comics aynı anda dijital olarak dizi yayımlamaktadır. 10. İngilizce cilt 2 Şubat'ta basılı olarak gönderildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Skeleton Knight in Another World Gets! Anime Uyarlandı

  Hafif roman dizisi  Başka Bir Dünyada İskelet Şövalye  bir TV anime uyarlaması almaya hazırlanıyor! Anime, Arc rolünde Tomoaki Maeno, Ariane rolünde Fairouz Ai ve Ponta rolünde Nene Hieda'yı canlandıracak. Katsumi Ono (  Symphogear  ), yapımcılığını Studio Kai ve Hornets ile yönetecek.  Ennki Hakari'nin KeG'in illüstrasyonlarıyla yazdığı  Skeleton Knight in Another World  , Arc adlı bir MMORPG oyuncunun bir gün oyun oynarken uyuyakalmasını, sadece iskelet avatarı olarak oyunun dünyasına hapsolduğunu keşfetmesini anlatıyor.

PC ve Mobil İçin Solo Levelingin Video Oyunu Duyuruldu

  PC ve Mobil İçin Solo Leveling^in Video Oyunu Duyuruldu Solo Leveling hayranları ARISE serisi geri döndü!  Ancak, beklediğiniz gibi değil, çok talep edilen bir  anime dizisi  veya duyurulan daha az alınan canlı aksiyon dizisi yerine, dizi bir video oyunu olarak geri dönecek! Bugün erken saatlerde bir Kore basın toplantısında Netmarble yeni oyun serisini duyurdu.  Tabii ki, en çok göze çarpan, şimdilerde ünlü olan Solo Leveling serisine dayanan yeni aksiyon RPG oyunu olacaktı. Serinin resmi olarak sona ermesinden  bir aydan kısa bir süre sonra,  daha fazla Solo Leveling haberleriyle geri döneceğimizi kim bilebilirdi!  Aşağıdaki ilk resmi fragmanın yanı sıra oyunun detayları hakkında daha fazla bilgiye sahibiz, bu yüzden okumaya devam edin! Genel Bakış/Ayrıntılar Şu ana kadar oyun hakkında bildiklerimiz çok sınırlı, ancak  Netmarble'ın  resmi web sitesinde  biraz araştırma yaparak ne bekleyebileceğimize kabaca bir göz atabildik.  Oyun hala erken geliştirme aşamasında olduğundan, bu

2nd Fate/Grand Order Filmi 15 Mayıs'a Ertelendi

  İlk olarak 8 Mayıs'ta gösterime girmesi planlanan, yaklaşan anime filmi  Fate / Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table: Camelot - Paladin;  Agateram  , hükümetin olağanüstü hal ilanı ışığında açılışını 15 Mayıs'a erteleyecek. Tokyo, Osaka, Kyoto ve Hyogo'daki mevcut olağanüstü hal 11 Mayıs'a kadar devam edecek. Bazı sinema salonları geçici olarak kapatıldı ve 8 Mayıs'ta yapılacak açılış açılış etkinliği de iptal edildi. Kader / Büyük Düzen Yuvarlak Masa Filminin İlahi Alemi: Camelot - Paladin;  Agateram  , mobil RPG  Fate / Grand Order'ın  altıncı bölümünden esinlenen iki filmden ikincisidir .  İlk taksit,  Wandering;  Agateram  , 5 Aralık 2020'de Japonya'da açıldı. Fate/Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table:   Camelot - Paladin;  Agateram'ın  15 Mayıs 2021'de açılması planlanıyor.