Ana içeriğe atla

PC ve Mobil İçin Solo Levelingin Video Oyunu Duyuruldu

 

PC ve Mobil İçin Solo Leveling^in Video Oyunu Duyuruldu

Solo Leveling hayranları ARISE serisi geri döndü! Ancak, beklediğiniz gibi değil, çok talep edilen bir anime dizisi veya duyurulan daha az alınan canlı aksiyon dizisi yerine, dizi bir video oyunu olarak geri dönecek!

Bugün erken saatlerde bir Kore basın toplantısında Netmarble yeni oyun serisini duyurdu. Tabii ki, en çok göze çarpan, şimdilerde ünlü olan Solo Leveling serisine dayanan yeni aksiyon RPG oyunu olacaktı.

Serinin resmi olarak sona ermesinden bir aydan kısa bir süre sonra, daha fazla Solo Leveling haberleriyle geri döneceğimizi kim bilebilirdi! Aşağıdaki ilk resmi fragmanın yanı sıra oyunun detayları hakkında daha fazla bilgiye sahibiz, bu yüzden okumaya devam edin!

Solo Tesviye Mobil ve PC Oyunu Açıklandı!  |  Anime Senpai

Genel Bakış/Ayrıntılar

Şu ana kadar oyun hakkında bildiklerimiz çok sınırlı, ancak Netmarble'ın resmi web sitesinde biraz araştırma yaparak ne bekleyebileceğimize kabaca bir göz atabildik. Oyun hala erken geliştirme aşamasında olduğundan, bu ayrıntılardan herhangi biri zamanla değişebilir veya gerçek sürümde farklı görünebilir. Bunun dışında, ne bekleyeceğimize bir göz atalım!

Oyun, aynı adlı rezil manhwa olan Solo Leveling'e dayanan tek oyunculu bir RPG olarak ayarlandı! Oyuncular, Gölge Ordularını artırarak veya loncalarına katılmak için güçlü avcılar toplayarak oyun içindeki savaş güçlerini artırabilecekler. Oyun birçok sinematik sahneye sahip olacak ve görünüşe göre manhwa'nın planını takip edecek. Elbette Netmarble, muhteşem aksiyonlu şık savaş sekansları da vadediyor!

Yayın tarihi

Oyunun şu anda belirli bir çıkış tarihi yok çünkü belirtildiği gibi hala erken geliştirme aşamasında. Bununla birlikte, fragmana ve öne çıkan oynanışına dayanarak, oyunun 2023'ün başlarında piyasaya sürüldüğünü görebileceğimizi umuyorum. Bu elbette sadece kendi tahminim ve hiçbir şekilde resmi değil. Aşağıdaki güzel fragmana göz atın!

Römork

Aşağıda duyurunun yanı sıra piyasaya sürülen yeni oyunun ilk fragmanına da sahibiz. Sonunda oyunda göreceğimiz hem oynanışa hem de ara sahnelere sahip.

Fragman hakkında ne düşündüğünüzü bize bildirin. Uygun olduğunda oyunu yakalamayı deneyecek misin? Yoksa geçti mi, yine aşağıdaki yorumlarda bize bildirin!



özet

Solo Leveling, bir avcı ekibiyle gizemli bir zindana giren bir haftalık avcı Sung Jinwoo'nun hikayesini anlatıyor. Ancak işler feci şekilde ters gider ve tüm ekibi öldürülür. Uyandığında, kendisine sadece canavarları öldürerek güç seviyesini artırabileceği gizemli bir sistem verildiğini keşfeder. Bu, Jin Woo'nun solo tesviyesinin hikayesidir.

Nerede Okumalı

Henüz yapmadıysanız, Solo Leveling serisinin tamamını İngilizce olarak, resmi olarak  Tapas sitesinde okuyabilirsiniz . Alternatif olarak, (tamamlanmış) Yalnız Seviye Atlama adlı, Sadece Seviye Atlıyorum başlıklı hafif romanını okumak isterseniz. Kitapları Amazon'dan veya kitapların satıldığı herhangi bir yerden satın alabilirsiniz.

Ayrıca, So o Leveling makalesinden sonra okumak için manhwa'mıza da göz atmayı unutmayın! Kim bilir okumak için yeni bir mücevher bulabilirsin. Biliyorum, Afet Sınıfı Kahramanın Dönüşü, okumanızı şiddetle tavsiye ederim!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Skeleton Knight in Another World Gets! Anime Uyarlandı

  Hafif roman dizisi  Başka Bir Dünyada İskelet Şövalye  bir TV anime uyarlaması almaya hazırlanıyor! Anime, Arc rolünde Tomoaki Maeno, Ariane rolünde Fairouz Ai ve Ponta rolünde Nene Hieda'yı canlandıracak. Katsumi Ono (  Symphogear  ), yapımcılığını Studio Kai ve Hornets ile yönetecek.  Ennki Hakari'nin KeG'in illüstrasyonlarıyla yazdığı  Skeleton Knight in Another World  , Arc adlı bir MMORPG oyuncunun bir gün oyun oynarken uyuyakalmasını, sadece iskelet avatarı olarak oyunun dünyasına hapsolduğunu keşfetmesini anlatıyor.

2nd Fate/Grand Order Filmi 15 Mayıs'a Ertelendi

  İlk olarak 8 Mayıs'ta gösterime girmesi planlanan, yaklaşan anime filmi  Fate / Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table: Camelot - Paladin;  Agateram  , hükümetin olağanüstü hal ilanı ışığında açılışını 15 Mayıs'a erteleyecek. Tokyo, Osaka, Kyoto ve Hyogo'daki mevcut olağanüstü hal 11 Mayıs'a kadar devam edecek. Bazı sinema salonları geçici olarak kapatıldı ve 8 Mayıs'ta yapılacak açılış açılış etkinliği de iptal edildi. Kader / Büyük Düzen Yuvarlak Masa Filminin İlahi Alemi: Camelot - Paladin;  Agateram  , mobil RPG  Fate / Grand Order'ın  altıncı bölümünden esinlenen iki filmden ikincisidir .  İlk taksit,  Wandering;  Agateram  , 5 Aralık 2020'de Japonya'da açıldı. Fate/Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table:   Camelot - Paladin;  Agateram'ın  15 Mayıs 2021'de açılması planlanıyor.