Ana içeriğe atla

Black Summoner Isekai Novels Get TV Anime This Year

 

Black Summoner Isekai Novelin'in Bu Yıl TV Animesi Olarak Yerini Aldı

Overlap Perşembe günü yaptığı açıklamada, Doufu Mayoi ve Kurogin'in Black Summoner ( Kuro no Shōkanshi ) hafif roman serisinin bu yıl prömiyer yapacak bir televizyon anime serisine ilham verdiğini duyurdu.

J-Novel Club hem romanları hem de manga uyarlamasını lisansladı ve her ikisini de dijital olarak İngilizce olarak yayınlıyor. Şirket hikayeyi şöyle anlatıyor:

Geçmiş yaşamına dair hiçbir hatırası olmayan, garip ve yeni bir yerde uyanan Kelvin, son göçü sırasında güçlü yeni yetenekler karşılığında bu hatıraları takas ettiğini öğrenir. Bir Oyuncu olarak yepyeni bir dünyaya doğru yola çıkıyor - ilk Takipçisi onu buraya getiren tanrıça! — Kelvin yeni hayatına bir maceracı olarak başlar ve bir savaş bağımlısı olarak gizli eğilimini keşfetmesi çok uzun sürmez. Kadim Kötü Ruhlar Kalesi'nin Kara Şövalyesinden, Bilge'nin Gizli Mağarası'ndaki iblise kadar, birbiri ardına zorlu düşmanlara karşı mücadelenin tadını çıkarıyor. Bu OP maceraperestine canlandırıcı ve destansı bir destanda, o ve müttefikleri tarihin yıllıklarına girerken katılın!

Animenin kadrosu şunları içerir:

Kelvin olarak Kouki Uchiyama

Efil olarak Manaka Iwami

Reina Ueda Melfina olarak

Yoshimasa Hiraike ( Wotakoi: Love is Hard for Otaku , Sketchbook ~full color'S~ , AKB0048 ) animeyi Satelight'ta yönetiyor ve aynı zamanda dizinin senaryolarını da yönetiyor. Miwa Oshima ( Ao-chan Can't Study! , My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! ) animasyon için karakterleri tasarlıyor.

Mayoi, orijinal hikayeyi Shōsetsuka ni Narō web sitesinde Ekim 2014'te serileştirmeye başladı ve halen devam ediyor. Overlap, Kurogin'in (DIGS) çizimleriyle ilk baskı cildini Haziran 2016'da yayınladı ve 16. cildi 25 Şubat'ta yayınlayacak.

Gin Ammo , Ocak 2018'de Overlap'ın Comic Gardo web sitesinde romanların manga uyarlamasını başlattı ve Overlap , 25 Şubat'ta manganın 12. derlenmiş kitap cildini yayınlayacak.

J-Novel Club , yedinci roman cildini 11 Ocak'ta ve beşinci manga cildini 26 Ocak'ta yayınladı.

Kaynak: Black Summoner anime'nin Twitter hesabı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Skeleton Knight in Another World Gets! Anime Uyarlandı

  Hafif roman dizisi  Başka Bir Dünyada İskelet Şövalye  bir TV anime uyarlaması almaya hazırlanıyor! Anime, Arc rolünde Tomoaki Maeno, Ariane rolünde Fairouz Ai ve Ponta rolünde Nene Hieda'yı canlandıracak. Katsumi Ono (  Symphogear  ), yapımcılığını Studio Kai ve Hornets ile yönetecek.  Ennki Hakari'nin KeG'in illüstrasyonlarıyla yazdığı  Skeleton Knight in Another World  , Arc adlı bir MMORPG oyuncunun bir gün oyun oynarken uyuyakalmasını, sadece iskelet avatarı olarak oyunun dünyasına hapsolduğunu keşfetmesini anlatıyor.

PC ve Mobil İçin Solo Levelingin Video Oyunu Duyuruldu

  PC ve Mobil İçin Solo Leveling^in Video Oyunu Duyuruldu Solo Leveling hayranları ARISE serisi geri döndü!  Ancak, beklediğiniz gibi değil, çok talep edilen bir  anime dizisi  veya duyurulan daha az alınan canlı aksiyon dizisi yerine, dizi bir video oyunu olarak geri dönecek! Bugün erken saatlerde bir Kore basın toplantısında Netmarble yeni oyun serisini duyurdu.  Tabii ki, en çok göze çarpan, şimdilerde ünlü olan Solo Leveling serisine dayanan yeni aksiyon RPG oyunu olacaktı. Serinin resmi olarak sona ermesinden  bir aydan kısa bir süre sonra,  daha fazla Solo Leveling haberleriyle geri döneceğimizi kim bilebilirdi!  Aşağıdaki ilk resmi fragmanın yanı sıra oyunun detayları hakkında daha fazla bilgiye sahibiz, bu yüzden okumaya devam edin! Genel Bakış/Ayrıntılar Şu ana kadar oyun hakkında bildiklerimiz çok sınırlı, ancak  Netmarble'ın  resmi web sitesinde  biraz araştırma yaparak ne bekleyebileceğimize kabaca bir göz atabildik.  Oyun hala erken geliştirme aşamasında olduğundan, bu

2nd Fate/Grand Order Filmi 15 Mayıs'a Ertelendi

  İlk olarak 8 Mayıs'ta gösterime girmesi planlanan, yaklaşan anime filmi  Fate / Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table: Camelot - Paladin;  Agateram  , hükümetin olağanüstü hal ilanı ışığında açılışını 15 Mayıs'a erteleyecek. Tokyo, Osaka, Kyoto ve Hyogo'daki mevcut olağanüstü hal 11 Mayıs'a kadar devam edecek. Bazı sinema salonları geçici olarak kapatıldı ve 8 Mayıs'ta yapılacak açılış açılış etkinliği de iptal edildi. Kader / Büyük Düzen Yuvarlak Masa Filminin İlahi Alemi: Camelot - Paladin;  Agateram  , mobil RPG  Fate / Grand Order'ın  altıncı bölümünden esinlenen iki filmden ikincisidir .  İlk taksit,  Wandering;  Agateram  , 5 Aralık 2020'de Japonya'da açıldı. Fate/Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table:   Camelot - Paladin;  Agateram'ın  15 Mayıs 2021'de açılması planlanıyor.