Ana içeriğe atla

My Hero Academia: Tüm Güçlü'leri VatanLı Olmaktan Ne Alıkoyar?

 All Might of My Hero Academia ve Homelander of The Boys Amerikan temaları ile en iyi kahramanlar, ama All Might Homelander olamaz.

UYARI: Aşağıdaki Boys Sezon 2 için büyük spoiler içerir, Amazon Prime Video şimdi kullanılabilir.

All Might of My Hero Academia ve Homelander of The Boys kendi evrenlerinde en iyi kahramanlar arasında yer alıyor ve her iki kahraman da estetik olarak Amerikan (veya Amerikan esintili) sembolleri olarak görülüyor. Benzer fiziksel özelliklere rağmen, ancak, kendi dünyalarının altyapıları, fiziksel aksilikler ve çok daha fazlası sayesinde kişilik ayrı dünyalar konum. Bunu göz önünde bulundurarak, All Might'ın Anavatancı olmasını engelleyen şeye dalalım.

All Might Her Zaman Tüm Might gibi görünmüyor

Anime My Hero Academia All Might Frail Deku Shocked

All Might'ı Homelander'dan ayıran en önemli faktörlerden biri ve onun bahsi geçen "All-American" kahramanı gibi egoist bir narsist olmasını engelleyen bir şey, kahraman lığını sürdürememesidir. Bu büyük ölçüde All For One ile yaptığı savaş sırasında aldığı hayatı tehdit eden yaralanma kaynaklanmaktadır. Onun imajı onun için oldukça önemli olmasına rağmen, onun kahraman şeklinde bakkal dan All Might alışveriş bulamazsınız. O genellikle sadece kahraman odaklı görevler için kullanır ve amacıyla #1 kahraman olarak görünümünü korumak için. O aynaya bakar her zaman büyük bir kahraman vücut görmeden onu büyük bir kafa geliştirme hayal etmek zordur ... Özellikle de sık sık kan savuruyor.

Öte yandan, Homelander 7/24 kahraman formunda. Hayranları tarafından tanınmadan öğle yemeği için Planet Vought'a gidemez. Gittiği her yerde bundan besleniyor, hatta görünüşünü ve varlığını, herkesi ve herkesi korkutmak için kullanıyor, ve güç tehdidi yle ona otomatik olarak verilmeyen her şeyi almak için, hatta ölüm tehdidiyle.

All Might sadık bir öğretmendir

Izuku Midoriya, All Might halefi (yaygın Deku olarak da bilinir), ABD gibi akademik kahraman kurumları All Might kahramanlar dünyayı kurtarma yeteneğine sahip bir sonraki nesil kalıp kendini adamak yardımcı olur. All Might Deku'yu bizzat eğittiği ve One For All Quirk'i ona devrettiği için empati, özveri ve umut onun temel ilkeleridir. Bu, Katsuki Bakugo ve Deku'nun anime'nin başlarındaki kavgasından sonra da Deku'ya özel değildir. All Might, Bakugo'nun süper kötü bir yolda yürümesini engellemeye çalıştığı için, onun cezaları nazikçe seçmesine yardımcı olan öğretmenine bu konudaki bakış açısını açıklamaya çalışır.

Homelander ise empatiyi kişisel gündemi için bir silah olarak kullanıyor. Bu, Homelander'ın oğlu Ryan'la tanıştığımızda kanıtlandı. Sezon 2, Homelander itmek için birden çok kez çalışır (kelimenin tam anlamıyla, unutulmaz bir vesileyle) Ryan büyük ölçüde başarı olmadan, güçlerini kullanarak pratik. Onun hayal kırıklığı ve sabırsızlık her zaman gözleri ve vücut dili açıktır. Homelander'ın kız arkadaşı Stormfront ailesi hakkında nostaljik duygular beslediğinde Homelander, Ryan'ın evine dalıp Ryan'ı baba-oğul bağının endişeli bir gösterisine sürükler. Hatta Ryan'ın kavramasını ya da gerçekliğin eksikliğini kıracak kadar ileri gidiyor ve baba ve oğul arasındaki bu zayıf bağı canlı tutmak için onu gerçek dünyaya itiyor.

Gerçeğin bir anda olsa da, psikopat Homelander Stormfront sözde ölümü hakkında öfkesini ortaya koymaktadır, yerine sempati ifade, ya da empati, Onun güçlerini Ryan'ın kalp kırıcı ilk ekran.

AllMight Homelander kadar çok güç yok

Homelander Süpermen benzer süper güçler e ki, yani süper güç, uçuş ve ısı vizyonu, All Might, "Barış Sembolü olmasına rağmen," anime şimdiye kadar, süper güç, süper hız ve insanüstü yeteneği bir hit almak için sınırlıdır. All Might's Quirk, One For All ve onun kırılmaz ruhu onu yeteneklerini mümkün olduğu düşünülenden çok daha ileriye doğru geliştirmeye itse de, uçuş ve ısı görüşüyle desteklenen benzer güçlerle eşleşen bu durum haksızlık olarak kabul edilebilir.

Homelander'ın güçleri onu göz açıp kapayıncaya kadar bir insanı öldürebileceği bir duruma sokan, all might'ın ise kahraman formuna girmesi ve bu ölçüde zarar vermesi için biraz daha zaman alması gerekir. One For All, kendi başına, aynı zamanda önemli ölçüde deku sürekli deneme yanılma güç gösterilmiştir bu gücün sahibi zarar potansiyeline sahip bir Quirk olduğunu. Bu bağlamda, ahlaki bir pusula ölümcül bir süper güç erişim kolaylığı azaltılmış ile birlikte sağ tarafta All Might tutmaya yardımcı olur.

Vought Benim Kahraman Akademi yok

İki gösteri arasındaki en büyük fark, My Hero Academia dünyasında ki tüm çekimleri yapan her şeyi kapsayan bir kurumsal kuruluşun olmamasıdır. Kahraman ajansları kahramanlar tarafından işletilmektedir ve çoğunlukla, vatandaşlara yardım etmek için belirlenen şehirler boyunca devriye gezerler. Bazı kahramanlar kendilerini ayakta tutmak için modelleme ve pazarlama gibi diğer faaliyetleri yapmak rağmen, vought alır ölçüde oldukça değildir. Vought Yedi her kahraman için dolu bir ünlü tipi günlük programı olsa da, My Hero Academia içinde en kahramanlar eğitim, potansiyel tehditler hakkında bilgi edinme, ya da aktif sokaklarda suç durdurma zaman harcamak.

Vought'un hükümet tarafından onaylanmayan büyük, tekelci bir özel şirket olması ve her Supe'yi her Supe'yi sağıyor. Homelander ve The Seven sürekli askeri satış ve kimyasal silahlar için lobi için kullanılmıştır, All Might ve My Hero Akademi kahraman okullara gitti diğer kahramanlar, kayıtlı ve yasal olarak kahraman olarak çalışmak için kapsamlı izin testleri geçmesi gerekir. Hükümetin rolü, Bir tür kontrol ve denge sistemi olarak Kahraman Akademi'min kahramanlarının istedikleri her şeyi yapmalarını önlemeye hizmet ediyor.

All Might's Life'ın Hedefi Yeni Nesil Büyümek

Might'ın bir kahraman olarak amacı, halka, "Barış Sembolü" imajını korumak ve mümkün olduğunca çok insanı kurtarmaktır. Perde arkasında, One For All'ın sekizinci sahibi olarak All For One'ı yenme ve Quirk'ini değerli bir halef olarak aktarma sorumluluğunu da üstleniyor. Ve şimdiye kadar pek çok konuda başarılı oldu.

The Boys TV programının başlangıcında, Homelander'ın Vought'un en değerli varlığı olmaya devam etmekten başka bir amacı yoktu. Stormfront 2. All Might gibi asil, kendini feda eden bir kahramanı hayal etmek bile zor. Homelander'ın başkalarına yardım etmekle ilgilenmesinin tek yolu doğrudan ona bağlı olmaları ya da kendi imajını ya da gündemini ilerletmeleri.

Tüm Might Farklı Bir Kahraman Toplumda Var

My Hero Akademi dünyasında, nüfusun yüzde 80'inde bir Tuhaflık var. Aslında, Quirkless olmak aşağı baktı ve hatta bir sakatlık gibi tedavi edilir. Bazı bireyler bile kadar belirli Quirks için ortakları evlenerek gitmek, hangi çocukları daha sonra miras olacak. One For All ona geçene ve sevgi dolu, şefkatli bir öğretmen tarafından beslenene kadar tüm Might'ın kendisi Quirkless'dı.


The Boys' ta, Homelander ve diğer Supe'lere bebekken süper güçler üreten bir kimyasal enjekte edildi ve Supe'ler bu toplumda daha az yaygın olduğu için, tanrı olarak görülüyorlar (ve bazıları, Homelander gibi, kendilerini görüyorlar). Yine de, Homelander doktorlar tarafından büyütüldü, ve duyduğumuza göre bu sert, sevgi siz ortamdan nefret dolu bir şekilde büyümüş. Sevecen bir ebeveynin eksikliği, gösteri boyunca birçok tercihinde ve düşünce süreçlerinde kendini tekrar tekrar gözler önünde sergiliyor.

Daha iyi ve daha kötü, All Might ve Homelander, sırasıyla, kendi dünyalarında kendi dünyalarında kendi güçlerini kullanmak isteyenler tarafından inşa altyapının her iki sonucudur "iyi." Benzer şekilde saygı duyulan olmasına rağmen, kişiliklerindeki büyük farklılıklar ortamlarını, yetiştirilmelerini, yeteneklerini ve nihayetinde zihinsel metanetlerini yansıtıyor. Homelander All Might'dan daha güçlü olsa da, All Might'ın iradesi tek başına Homelander'ın tek zayıflığını ezebilir: egosu. Tüm farklılıklarına rağmen, aslında onlar izlemek için inanılmaz eğlenceli (çok farklı nedenlerle) ve her ikisi de katil gülümsüyor kalır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Skeleton Knight in Another World Gets! Anime Uyarlandı

  Hafif roman dizisi  Başka Bir Dünyada İskelet Şövalye  bir TV anime uyarlaması almaya hazırlanıyor! Anime, Arc rolünde Tomoaki Maeno, Ariane rolünde Fairouz Ai ve Ponta rolünde Nene Hieda'yı canlandıracak. Katsumi Ono (  Symphogear  ), yapımcılığını Studio Kai ve Hornets ile yönetecek.  Ennki Hakari'nin KeG'in illüstrasyonlarıyla yazdığı  Skeleton Knight in Another World  , Arc adlı bir MMORPG oyuncunun bir gün oyun oynarken uyuyakalmasını, sadece iskelet avatarı olarak oyunun dünyasına hapsolduğunu keşfetmesini anlatıyor.

PC ve Mobil İçin Solo Levelingin Video Oyunu Duyuruldu

  PC ve Mobil İçin Solo Leveling^in Video Oyunu Duyuruldu Solo Leveling hayranları ARISE serisi geri döndü!  Ancak, beklediğiniz gibi değil, çok talep edilen bir  anime dizisi  veya duyurulan daha az alınan canlı aksiyon dizisi yerine, dizi bir video oyunu olarak geri dönecek! Bugün erken saatlerde bir Kore basın toplantısında Netmarble yeni oyun serisini duyurdu.  Tabii ki, en çok göze çarpan, şimdilerde ünlü olan Solo Leveling serisine dayanan yeni aksiyon RPG oyunu olacaktı. Serinin resmi olarak sona ermesinden  bir aydan kısa bir süre sonra,  daha fazla Solo Leveling haberleriyle geri döneceğimizi kim bilebilirdi!  Aşağıdaki ilk resmi fragmanın yanı sıra oyunun detayları hakkında daha fazla bilgiye sahibiz, bu yüzden okumaya devam edin! Genel Bakış/Ayrıntılar Şu ana kadar oyun hakkında bildiklerimiz çok sınırlı, ancak  Netmarble'ın  resmi web sitesinde  biraz araştırma yaparak ne bekleyebileceğimize kabaca bir göz atabildik.  Oyun hala erken geliştirme aşamasında olduğundan, bu

2nd Fate/Grand Order Filmi 15 Mayıs'a Ertelendi

  İlk olarak 8 Mayıs'ta gösterime girmesi planlanan, yaklaşan anime filmi  Fate / Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table: Camelot - Paladin;  Agateram  , hükümetin olağanüstü hal ilanı ışığında açılışını 15 Mayıs'a erteleyecek. Tokyo, Osaka, Kyoto ve Hyogo'daki mevcut olağanüstü hal 11 Mayıs'a kadar devam edecek. Bazı sinema salonları geçici olarak kapatıldı ve 8 Mayıs'ta yapılacak açılış açılış etkinliği de iptal edildi. Kader / Büyük Düzen Yuvarlak Masa Filminin İlahi Alemi: Camelot - Paladin;  Agateram  , mobil RPG  Fate / Grand Order'ın  altıncı bölümünden esinlenen iki filmden ikincisidir .  İlk taksit,  Wandering;  Agateram  , 5 Aralık 2020'de Japonya'da açıldı. Fate/Grand Order The Movie Divine Realm of the Round Table:   Camelot - Paladin;  Agateram'ın  15 Mayıs 2021'de açılması planlanıyor.